Östra Trafikskolan – Elev
Östra Trafikskolan – Elev
Östra Trafikskolan – elev

VI ERBJUDER ANPASSAD TEORI

På Östra Trafikskolan anser vi att den teoretiska delen hör ihop med den praktiska delen i utbildningen.

Det innebär att du först lär in den teoretiska delen i utbildningen för att sedan lättare och effektivare kunna omsätta denna kunskap i den praktiska delen i övningsbilen. På detta sätt når du målet snabbare och effektivare  i din körkortsutbildning. 

Mycket av den teoretiska delen är självstudier både via läroboken och via teoritester online. Online kan du både lära in och kontrollera dig själv vilken nivå Du ligger på.
Vi har lärarledda teorilektioner nästan varje vecka (tisdagar kl.18.15-20.15) som är ett stöd och en extra hjälp för dig. Dessa teorilektioner har du fri tillgång till, och Du kan således gå på dessa lektioner hur många gånger du vill.
Målet med teorilektionerna är att hjälpa dig på ett pedagogiskt sätt ta dig igenom det mesta i körkortsboken. Känner du att Du behöver ytterligare hjälp så kan vi även gå in och hjälpa dig genom att en trafiklärare avsätter tid för det vi kallar Anpassad teori. Det innebär att du har en privatlektion med en trafiklärare där ni går igenom det som du personligen behöver hjälp med och lägger en plan på hur ni skall ta Er fram till målet.
När det kommer till teoriprovet så är det standardiserat både när det gäller innehåll, upplägg och tid. Känner du att du skulle vilja ha ytterligare hjälp att ta dig igenom teoriiprovet, tex genom att öka tiden eller utformningen så prata med oss så skall vi försöka hjälpa dig så gott vi kan.

Östra Trafikskolan

Norra Gubberogatan 6
416 63 Göteborg
Telefon 031-19 35 64

Öppettider Receptionen

Måndag – Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00-14.00
Vi har lunchstängt 12.30 – 13.30

Öppettider Körlektioner

Måndag – Torsdag 07.15 – 18.00
Fredag 07.15 – 16.20

Besök elevcentralen