Liza
Liza
liza

HOS OSS LÄR DU DIG KÖRA BIL

Varför väljer så många att göra sin körkorts­utbildning hos oss?! Jo, för att vi erbjuder inte bara en effektiv utbildning med hög kvalité utan även en trevlig utbildning som ger dig kunskap livet ut.

Våra övningsområden ligger nära trafikskolan och det ger en effektivitet i din utbildning. Det gäller både för dig som är nybörjare och för dig som har mer erfarenhet. Givetvis anpassar vi utbildnings­nivån/ plan efter dina behov, önskemål och din kunskap.

Våra övningsbilar är BMW X1 och Volvo V40. Säkra och lättkörda övningsbilar. Givetvis har alla bilar alkolås för allas vår säkerhet.

 Vi anslutna till STR.

Vi ser gärna ett samarbete mellan trafikläraren, eleven och handledaren. Handledaren är välkommen att följa med på körlektionerna, givetvis utan kostnad.

Vår lokal ligger centralt vid Redbergsplatsen nära både spårvagn och buss förbindelser och vår lokal är ljus, stor och fräsch.

När det gäller teoristudier så har du hjälp av både lärarledda teorilektioner och datatester via vår hemsida. Det bästa resultatet blir när du kombinerar teori med praktik i din körkortsutbildning.

Vi kan även erbjuda intensivkurser för dig som vill genomföra din körkortsutbildning på kortare tid.

Östra Trafikskolan

Norra Gubberogatan 6
416 63 Göteborg
Telefon 031-19 35 64

Öppettider Receptionen

Måndag – Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00-14.00
Vi har lunchstängt 12.30 – 13.30

Öppettider Körlektionen

Måndag – Torsdag 07.15 – 18.00
Fredag 07.15 – 16.20

Besök elevcentralen